Καλωσήρθατε στον κόσμο της Hobby.

Καλάθι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Καλωσήρθατε στον κόσμο της Ηόbby!

Η δραστηριότητά μας στον χώρο των πωλήσεων διαρκών και εποχιακών καταναλωτικών αγαθών μετρά από το 1968. Προσπάθειά μας, η καθιέρωσή ανάμεσα στους πρωτοπόρους της αγοράς και τους ειδικούς στην εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρικών μικροσυσκευών.

Οι ηλεκτρικές μικροσυσκευές μας, διατίθενται στην Ελληνική αγορά και σκοπό έχουν την κάλυψη αναγκών και επιθυμιών στο χώρο της κουζίνας, του σπιτιού αλλά και της προσωπικής φροντίδας, ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζονται από την έγκυρη ποιότητα τους με ευρωπαϊκά πιστοποιητικά και εργοστασιακή αξιοπιστία. Με βασικό στόχο και προτεραιότητα την ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών του τελικού καταναλωτή δίνουμε μεγάλη σημασία στην εργονομία και λειτουργικότητα των προϊόντων μας, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ομορφαίνουν και να φροντίζουν εμάς και το σπίτι μας σταθερά κάθε μέρα. Εμείς στη Hobby διατηρούμε σταθερή την πολιτική μας, προσφέροντας άριστης ποιότητας προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή (value for money). Φροντίζουμε για την εξασφάλιση αυτής της ποιότητας με ευρωπαϊκά πιστοποιητικά από αξιόπιστα εργοστάσια που συνοδεύουν όλα τα προϊόντα μας. Μέσα από τη  στενή επαφή και σχέση τωνέμπειρων συνεργατών και καταστημάτων που διαθέτουν τα προϊόντα μας, έχουμε εδραιωθεί σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brand names στην ελληνική αγορά. Ωστόσο, Συνεχίζουμε να οργανώνουμε και να βελτιώνουμε το δίκτυο πωλήσεων μας και στα φυσικά και στα διαδικτυακά καταστήματα. Η πολύτιμη εμπειρία αλλά και τη σωστή επιλογή των συνεργατών μας κατοχυρώνει την άρτια, γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων στα διάφορα σημεία πώλησης.

Εγγύηση

Τα προϊόντα Ηόbby διαθέτουν εργοστασιακή εγγύηση δύο ετών. Oι συσκευές είναι πιστοποιημένες και συνοδεύονται από  πιστοποιητικά έγγραφα ευρωπαϊκών προδιαγραφών που διασφαλίζουν την καλή λειτουργία τους. Σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα μη διστάσετε να επισκεφτείτε ή να επικοινωνήσετε με το κατάστημα που αγοράσατε την συσκευή Ηόbby ή με κάποιο από τα εξουσιοδοτημένα service μας.

2384_1_PB60_13x11- ROHS

Ο χαρακτηρισμός ενός προϊόντος με το σήμα “RoHS” δηλώνει ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν χρησιμοποιεί ή περιλαμβάνει πάνω από τα επιτρεπτά όρια (0,01%-0,1%) κανένα από τα παρακάτω υλικά : Μόλυβδος, Υδράργυρος, Πολυβρωμοδιφαινύλια, Πολυβρωμοδιφαινυλαιθέρες, Εξασθενές Χρώμιο, Κάδμιο. Η οδηγία RoHS της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιορίζει την χρήση των παραπάνω 6 επικινδύνων υλικών για την κατασκευή ή χρησιμοποίηση αυτών σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

gs symbol

H Πιστοποίηση TUV περιλαμβάνει αυστηρό έλεγχο των αιτήσεων για τις οποίες το συστατικό είναι σχεδιασμένο. Περιλαμβάνει την επαλήθευση ότι η συσκευή πληροί τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές ρυθμίσεις για τον κλάδο για τον οποίο το συστατικό έχει σχεδιαστεί και να εξασφαλίζει ότι οι προδιαγραφές των εξαρτημάτων έχουν ορθώς δηλωθεί

Το GS (GEPRÜFTE SICHERHEIT – SAFETY TESTED) είναι ένα εθελοντικό σήμα που πιστοποιεί τη συμμόρφωση προϊόντων και εξοπλισμού με πρότυπα ασφάλειας και σχετική νομοθεσία. Προβλέπει τον έλεγχο και αξιολόγηση ενός αντιπροσωπευτικού δείγματος της παραγωγικής διεργασίας σε ετήσια βάση και συχνότητα.

Η πιστοποίηση αυτή μπορεί να εφαρμοστεί για πιστοποίηση κατηγοριών προϊόντων ή/και της παραγωγικής τους διεργασίας διασφαλίζοντας προς τον πελάτη τον πλήρη έλεγχο και τη συμμόρφωση με τις απαιτουμένες προδιαγραφές για το προμηθευόμενο προϊόν.

ce symbol

Πιστοποιείται ότι το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με Πρότυπα και Προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφαλή λειτουργία του σε σχέση με την υγεία του ανθρώπου και την προστασία του περιβάλλοντος. Τοποθέτηση του σήματος CE πάνω σε ένα προϊόν από τον κατασκευαστή σημαίνει συμμόρφωση (πιστότητα) του προϊόντος με τις σχετικές Ευρωπαϊκές Οδηγίες υγείας και ασφάλειας και εφαρμόστηκε για να εξασφαλιστεί η ελεύθερη παραγωγή, διακίνηση και κυκλοφορία του προϊόντος.